Cemcolori Art Collection

Het is zoals de naam al doet vermoeden: Cemcolori Art Collection is Cemcolori aangebracht op een creatieve en kunstzinnige manier. Door speciale bewerkingstechnieken wordt Cemcolori Art op een unieke manier aangebracht, hetgeen de mogelijkheden enorm maakt. Cemcolori Art wordt in meerdere lagen gerealiseerd. In deze lagen worden reliëfs en tekeningen aangebracht, waardoor er een uiterst uniek design ontstaat. Op deze manier kunnen er verschillende structuren worden aangebracht. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers, denk bijvoorbeeld aan: leer, hout, rots, fossiel, natuursteen, roest en metallic structuren.

De creatieve designmogelijkheden van Cemcolori Art zijn eindeloos en elke gerealiseerde toepassing is volledig uniek. Bovendien is Cemcolori Art uniek in haar soort doordat het product van nature waterdicht is. Dit in tegenstelling tot vergelijkbare producten op de markt. Deze producten moeten waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. Je begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval. Met een laklaag wordt de Cemcolori Art Collection enkel beschermd tegen vuilaanslag, waardoor het een zeer onderhoudsvriendelijk product wordt. Kortom, de Cemcolori Art Collection is een unieke designtoepassing met grenzeloze mogelijkheden uiteenlopend van klassiek tot modern.

Vanwege dit unieke karakter is het toewerken naar je uiteindelijke design een spannend, inspirerend en leuk proces. Wij brengen je graag in contact met gespecialiseerde Cemcolori Art verwerkers. Zij gaan de uitdaging graag met je aan en hebben de ervaring en kennis om je in deze zoektocht te begeleiden.

De Cemcolori Art Collection kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond worden aangebracht en is daarmee geschikt voor elke ruimte in zowel je woning als je bedrijf. Ben je opzoek naar een unieke design uitstraling? Dan biedt de Cemcolori Art Collection je talloze mogelijkheden die overal toegepast kunnen worden, denk hierbij aan: badkamers, aanrechtbladen, keukenwanden, meubels, vloeren, wanden en bedrijfsruimtes.

Bekijk hier de voorbeeld designs

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!
Lees meer ►